Higijenska oprema

Instalacija Promet d.o.o. zastupnik je i distributer higijenskih proizvoda tvrtki Ecolab i Igefa. Ecolab je jedinstvena globalna kompanija prisutna u više od od 165 zemalja koja nudi nenadmašna higijenska rješenja na tržištu industrijske, institucionalne i bolničke higijene. Ecolab je dio Henkel grupe, svjetskog predvodnika po pitanju higijenskih proizvoda. Igefa je vodeća distribucijska grupa za profesionalna sredstva za čišćenje, higijenu i održavanje u Njemačkoj. Linija proizvoda sadrži više od 12.000 higijenskih sredstava koja pokrivaju više od 400 različitih primjena.

 

Nudimo programe za održavanje higijene i čistoće prostora kao što su restorani, cafe barovi, hotelske sobe, kantine, kupaonice, kuhinje, praonice rublja, prostori za odmor i rekreaciju, praonice posuđa, bolnice, pogoni za preradu hrane, servisi za čišćenje, predškolske ustanove, škole i sl.

 

Troškovi poslovanja za neku tvrtku mogu predstavljati trošak ili ulaganje. Higijenska rješenja iz naše ponude su ulaganja u imovinu, kojima štitite svoj ugled. Primjenom naših higijenskih rješenja ostvarujete pozitivni trošak imovine i stvarne operativne uštede. Uštede energije i vode zajedno s djelotvornom zaštitom okoliša i maksimalnom osobnom sigurnosti štede Vaš novac i osiguravaju Vam poslovanje u skladu s zakonskim propisima. Više informacija o pojedinim proizvodima možete pronaći u izvodu iz naše bogate ponude, kliknete na katalog jedne od naših dviju linija proizvoda.

Ecolab

Igefa